bruge den 5-årige Norplant systemet at glemme alt om prævention

da uplanlagt graviditet ikke er en mulighed for en virksomhed kvinde, der ønsker at opbygge en karriere, før han blev en mor farmaceutiske marked er overvældet med forskellige tilbud gør det muligt at styre processen med undfangelsen. der er tilgængelige forskellige typer prævention i disse dage. men stadig mest kvinder i forskellige aldersgrupper foretrækker at bruge den populære i os Norplant ingen recept-system, især hvis de har en seksuel partner. at finde ud af mere om den langsigtede svangerskabsforebyggende implantat – generisk Norplant – før de køber det online, vi anbefaler at læse følgende oplysninger.

almindelige fakta om Norplant implantatsystem

generisk Norplant er et hormon-baseret implantat fremstillet af Leiras (Finland). dette er en seks-silastic-kapsler, som indeholder en af to mest almindelige kvindelige kønshormoner gestagen, som ikke har nogen væsentlig indflydelse på kvaliteten og mængden af modermælk, varighed af amning (mælkeproduktion). kapslerne af hormonelle implanteres ved hjælp af et lille kirurgisk procedure i oversiden af en underarm for 5 år.

Hver kapsel indeholder som aktiv ingrediens levonorgestrel, der påvirker ved fortykkelse af slim i cervix og gør gennemtrængning af sperma ind i livmoderen. efter 5 år Norplant indhold absorberes fuldstændigt, og den kræver fjernelse af implanterede kapsler. den lægeovervåget Norplant implantat fjernelse er også muligt på ethvert tidspunkt.

kapslerne af billige Norplant systemet er implanteret i de første 7 dage efter begyndelsen af regelmæssig menstruation for at fjerne muligheden for graviditet. installation af Norplant sker under lokalbedøvelse. hvis du er allergisk over for novocain – altid underrette din læge, før de implantere dig Norplant kapslen. efter installationen af den billige Norplant implantatet bør man undgå pres på området og for at holde denne zone tør i løbet af få dage efter en operation. Norplant fungerer i løbet af 5 år.

Norplant modsætninger og bivirkninger

normalt Norplant billigt online implantatsystem er kontraindiceret hos kvinder, der har følgende medicinske tilstande: en s uspected graviditet, unormal vaginal blødning, en brystkræft historie og en alvorlig leversygdom.

bivirkninger ved at bruge billige online Norplant ingen recept system:

 • unormal vaginal blødning og uregelmæssig menstruationscyklus
 • kvalme
 • hovedpine
 • depression
 • dermatitis
 • hårtab
 • brystsmerter
 • acne
 • vægtforøgelse

Undertiden indføring og fjernelse af Norplant kapsler kan være ledsaget af suppuration på det sted, hvor implantatet er anbragt.

i forhold til andre svangerskabsforebyggende midler i Norplant ingen recept implantat-system har en række væsentlige fordele:

1) effektivitet. alle svangerskabsforebyggende midler er ikke 100% effektiv, men effektiviteten af billige online Norplant implantatsystem nærmer 99%. den årlige graviditet sats for fem år blandt kvinder, der anvender systemet er tæt på den gennemsnitlige sats på 1%. Dette resultat er ikke fælles for alle andre svangerskabsforebyggelse.

2) hurtig genetablering af fertilitet efter fjernelse af implantatet. forlænget brug af andre svangerskabsforebyggende midler med undtagelse af billige Norplant implantater reducerer efterfølgende frugtbarhed. efter fjernelse af implantatet svangerskabsforebyggende virkning straks til ophør, og fertilitet er genoprettet på én gang.

særlige instruktioner henvist til Norplant ingen recept implantat

et hudsår efter implantation bør ikke være våd, indtil det heler. i løbet af tre måneder efter implantation du er til at besøge en læge en gang om året for at kontrollere, om din implantat fungerer som det skal. patienter, der er overvægtige skal være opmærksom på, at den svangerskabsforebyggende virkning af Norplant ingen recept implantat for dem er mindre end normalt.

Indikationerne for øjeblikkelig fjernelse Norplant uden recept implantater er: alvorlig synsnedsættelse, en på forhånd planlagt operation, efterfulgt af immobilisering i 6 måneder (i dette tilfælde, har den kapsel, der skal fjernes i løbet af 6 uger før en operation), de første tegn på thrombophlebitis eller thromboemboli symptomer på en akut leversygdom, migrænesmerter. akutte og alvorlige former af en leversygdom kræver overvågning af leverfunktionen test med et interval på 8-12 uger.

Norplant fordele for kvinder:

 •  en kvinde ikke bør huske at tage p-piller hver dag eller bruge en prævention betyder hver gang hun har sex, hvis hun har et implantat af billige Norplant allerede (men det er at foretrække at bruge kondom alligevel, da generisk Norplant ikke beskytter fra std );
 • medicinen tilvejebringer langvarig beskyttelse;
 • billige Norplant implantatet ikke interfererer med seksuel aktivitet, ikke påvirker libido eller andre faktorer seksuelle præstationer;
 • denne medicin er effektiv i 99% af alle tilfælde;
 • sikkerhed, da Norplant ingen recept metode er en af de sikreste hormonpræparater ansøgt om prævention;
 • i løbet af en 5-års plan en kvinde ikke bør bekymre sig om prævention;
 • en hurtig tilbagevenden til normale fertile egenskaber efter fjernelse af billige Norplant;
 • Norplant uden recept implantat ikke giver anledning til gener eller komplikationer;
 • reduktion af menstruationssmerter, hvis en kvinde “bærer” billige Norplant implantater;
 • det reducerer risikoen for endometrisk cancer.

hvorfor kvinder foretrækker at købe Norplant online?

 1. Du kan bestille Norplant online for at få et effektivt middel i stand til at holde dig fra at blive gravid.
 2. den kontraceptive virkning holder i 5 år.
 3.  Norplant er meget enkel at anvende.
 4. billig generisk Norplant er helt sikkert. denne metode ikke giver nogen større sundhedsproblemer.
 5. hvis du ønsker at blive gravid, kan du spørge din læge til at tage ud Norplant implantater tidligere end efter en 5-års plan.