Zyban (bupropion) 150mg

mærkenavn: Zyban
internationalt navn af det aktive stof: bupropion
producent: GlaxoSmithKline
FDA-godkendelse dato: maj, 14. 1997
registreringskode (FDA): 020711
lægemiddelform: orale tabletter
koncentrationen af det aktive stof bupropion i 1 Zyban tabletter: 150 mg
Farmakoterapeutisk klassifikation: atypisk antidepressivum (selektiv noradrenalin og dopamin reuptake inhibitor).


indikationer for Zyban brug
Zyban er indiceret til behandling af depression og nervøse lidelser samt til forebyggelse af depressive episoder tilbagefald.
alvorlige stadier af depression ledsaget af paranoide lidelser og hyppige psykoser, kan Zyban kombineres med SSRI-præparater (f.eks: Zoloft, Celexa, Priligy, Lexapro, viibryd, Prozac, zelmid, Paxil, luvo, osv.).
i nogle tilfælde farmakologisk antidepressiv klassen SSRI er kontraindiceret, eller SSRI brug viser ikke den vedvarende remission af depression symptomer. I sådanne tilfælde er Zyban udnævnt som monoterapi (i minimal dosis) for at forbedre den langsigtede kliniske prognose.
I modsætning til SSRI antidepressiva:

 • Zyban tabletter brug har ingen indvirkning på spiseadfærd og dannelse af spisevaner. således, at regelmæssig indtagelse af Zyban forårsager ingen appetit og derfor ingen body mass ekstraudstyr.
 • regelmæssig indtagelse af Zyban i maksimal doser – ikke er ledsaget med psychoemotional overtension derfor Zyban ikke overtræder søvn og vågne cyklus.
 • Zyban påvirker ikke den seksuelle funktion. således ikke på lang tids brug af Zyban tabletter ikke provokere erektil dysfunktion.
 • Zyban øger modstanden mod psychoemotional belastninger, der ikke har nogen virkning på vegetative nervesystem. Derfor skal patienter, der tager Zyban tabletter, har mindre risiko for pludselige

ændringer af humør samt dyspeptiske manifestationer (kvalme, opkastning, forstoppelse og diarré).
rygestop
med rygestop, er Zyban tabletter ordineret til at lette af adfærdsmæssige symptomer på nikotinafhængighed. for eksempel. nikotinafhængighed, der er forårsaget af forgiftning med nikotin og kræftfremkaldende stoffer i tobaksrøg
brug af Zyban tabletter bidrager til svækkelse af depressive symptomer og eliminerer umotiverede aggression anfald. derved Zyban hjælper med at slippe af nikotin afhængighed, uden nogen følelsesmæssig stress af de psykiske tilstand.
anbefalede dosis af Zyban
Zyban dosering til rygestop:

 • Den indledende daglige dosis af Zyban for rygestop – er 150 mg (1 pille af Zyban 150mg – 1 time / dag).
 • i de første 10 dage efter den første Zyban dosis, bør man gradvist reducere antallet af røget cigaretter.
 • i 10 dage efter den første dosis af Zyban indtag, bør man helt holde op med at ryge cigaretter.
 • sværhedsgrad symptomer grad strengt afhænger af den psykologiske personlighed type. også, det afhænger af følelsesmæssig stabilitet og dannede motivation til rygestop.
 • i tilfælde af, rygestop forårsagede forværring af depressive symptomer og en person føler sig følelsesmæssigt ubehag, kan den daglige dosis af Zyban øges to gange, men ikke mindre end 14 dage efter den første dosis indtag.
 • maksimale daglige dosis af Zyban med rygestop – er 300 mg (dvs. 1 tablet af Zyban 150 mg 2 gange / dag).
 • indtagelsen intervallet mellem Zyban doser – er 8-10 timer.
 • varigheden af Zyban indtag i rygestop – afhænger af følelsesmæssig stabilitet af en ryger mod stress. dog bør varigheden af indtagelsen være ikke mindre end 3 måneder.
 • 3 måneder – det er en nødvendig periode for kroppen at genoprette sin fysiologiske funktioner med ansvar for regulering af nikotin frigivelsen i kroppen.
 • i uregelmæssig indtagelse af Zyban medicin eller manglende overholdelse af varigheden af Zyban tabletter modtagelse, sandsynligheden for forventede resultater – aftager eksponentielt.

Zyban dosering i behandlingen af ​​depression og angst lidelse

 • hos voksne den første daglige dosis af Zyban er 150 mg (1 pille af Zyban 150mg – 1 time / dag).
 • hvis der er behov for at øge den antidepressive effekt, kan den daglige dosis af Zyban blive styrket op til 300 mg efter to uger i begyndelsen af behandlingsforløbet. Zyban 300 mg, der er 2 piller af Zyban 150mg.
 • når øge den daglige dosis af Zyban op til 300 mg, skal intervallet mellem Zyban indtag være ikke mindre end 8 timer (1 tablet Zyban 150mg – 2 gange / dag).
 • i behandlingen af svær bipolar depression, kan den daglige dosis Zyban øges til 450 mg, men ikke mindre end 4 uger efter at tage den første dosis af Zyban (1 pille af Zyban 150mg – 3 gange om dagen hver 8 timer).
 • Den anbefalede varighed af behandlingen af akutte depressive episoder – 6 måneder.
 • maksimale dosis af Zyban til patienter med mild levercirrhose – 300 mg. hermed, intervallet mellem to doser af Zyban – bør øges op til 12 timer (1 tablet af Zyban 150g – hver 12 timer).

kontraindikationer for brug og bivirkninger af Zyban
Zyban medicin er kontraindiceret til:

 • i kombination med MAO-hæmmere (såsom: hydraziner; iproclozide, isocarboxazid, safrazine, metralindole, toloxatone, pargyline, selegilin, andre). Zyban tabletter kan tages ikke mindre end 14 dage efter den første dosis af MAO-hæmmere.
 • i tilfælde af allergisk reaktion over for det aktive stof bupropion (dyspnø, kløe, udslæt, ødemer) – man skal stoppe med at tage Zyban tabletter.
 • brug af Zyban i maksimal doser (3 piller af Zyban 150 mg per dag) kan forårsage svimmelhed, tremor og tørhed i munden.
 • på lang tids brug af Zyban maksimale doser (som er over et år) – øger risikoen for øget lumen af blodkarrene og forhøjelse af blodtrykket. i tilfælde af risiko for hjerte-kar-sygdomme, bør man konsultere en læge, før de tager Zyban tabletter.

Hvad er generisk Zyban?
generiske Zyban refererer til den medicin identiske med deres molekylære struktur til at mærke Zyban (producenten GlaxoSmithKline). således, generiske Zyban er et stof, der er fremstillet af det aktive stof bupropion. hermed, må koncentrationen af bupropion i en pille af generiske Zyban er i overensstemmelse med koncentrationen af det aktive stof i 1 pille af brand Zyban.
det aktive stof beløb i 1 pille af Zyban – er angivet i mg (milligram) på blisterpakningen eller den originale emballage. betragtning af den kendsgerning, at generiske Zyban og brand Zyban er identiske med deres molekylære struktur, det antidepressive egenskaber, dosering, bivirkninger, indikationer og kontraindikationer er helt ens i disse to lægemidler.
under hensyntagen til, at den eneste patentindehaveren af Zyban varemærke – er GlaxoSmithKline firma, generiske Zyban kommer til salg under forskellige handelsnavne. generiske Zyban afviger fra mærke Zyban ikke kun af navn, men prisen (som igen afhænger af markedsforholdene og ejendommeligheder i udviklingen af de regionale markeder for lægemidler).
i nogle lande, er prisen for generiske Zyban 2-3 gange lavere end prisen på mærke Zyban. dog begrænset bevidsthed om potentielle kunder om billigere generiske Zyban i nogle apoteker, fører til væksten i salget af mærke Zyban. ikke kun Manufacturing Company er interesseret i den stadige vækst i detailsalget af brand Zyban. apotek netværk normalt få endnu større gevinst ud af dyre mærke Zyban salg.
så hvis du ønsker at købe billige generiske Zyban – Du kan sikkert finde det på dit lokale apotek, men under andre handelsnavne: aplenzin; buproban, budeprion, bupropion, bupropion HCl, bupropion hydrochlorid, bupropion HCl, clorprax og voxra.
hvordan du køber Zyban online?
Når du har besluttet at Køb Zyban online fra online-apotek, vil du blive tilbudt en af betalingen varianter og post-leverancer af Zyban tabletter. betragtning af, at du kan bestille Zyban online, er i noget land i verden – du kan også få en recept på Zyban, som giver ubegrænset passage af medicinen gennem toldkontrol zone.
Således vil du være i stand til at Køb Zyban ingen recept online når som helst du har brug for. du bare nødt til at registrere din ordre på Zyban tabletter levering, og det tager kun 3-5 minutter af din fritid. Vi vil gerne henlede Deres opmærksomhed på, at hvis du har besluttet at For Zyban ingen recept på nettet, vores online apotek giver dig mulighed for at få en rabat på Zyban tabletter.
mængden af Zyban rabatter afhænger af, hvad antallet af Zyban piller, du ønsker at bestille. i tilfælde af eventuelle spørgsmål, der opstår, før dit køb af Zyban online uden recept, beder vi dig om at ringe vores professionelle apoteket. vores online apotek tilbyder en gratis online-konsultationer til alle besøgende.
for mere information om, hvordan du købe billige Zyban ingen recept på discount pris og få recept på Zyban tabletter – ringe til vores online-apotek og stille dine spørgsmål på nogen praktisk måde (e-mail, live chat eller telefon).
tags: Køb billige Zyban, købe Zyban online, købe Zyban ingen recept, købe Zyban tabletter, købe Zyban Storbritannien, Køb Zyban uden recept, billige Zyban købe online, billige Zyban ingen recept, billige Zyban online, billige Zyban sr.