Zocor (simvastatin) 20mg

Zocor er en moderne medicin til behandling af koronararteriesygdom (CAD) og hyperkolesterolæmi. stoffet nedsætter antallet af dødelige tilfælde blandt disse patienter, reducerer risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde og phòng nedsætter kolesterol i blodet. Zocor har etableret sig som et effektivt lægemiddel, hvilket sænker risikoen for komplikationer hos diabetespatienter. det virker, hvor ikke-medicinsk betyder ikke virkede. Zocor er effektiv, pålidelig og sikker. køb Zocor for levetiden og forbedre dine leve kvalitet!
aktive stof – simvastatin.


dosering form og tilstand af ansøgning
Zocor kommer i filmovertrukne piller. indholdet af det aktive stof kan variere fra 10 mg til 40 mg – være sikker på at bemærke dette, når købe Zocor piller. Zocor er kun tilgængelig under recept. før ordination du et lægemiddel, udpeger den læge, du hypocholesterolic kost, der skal afholdes langs brug af Zocor.
en standard dosis for koronararteriesygdom eller høj risiko – det er Sig Zocor 40 mg. patienter med hyperkolesterolæmi bør tage Zocor 20 mg per dag, og Zocor 10 mg i milde former. med homozygot familiær hyperkolesterolæmi – du bør tage Zocor 40 mg en gang om dagen, eller Zocor 80 mg opdelt i tre indtag: 20 mg om morgenen og dag, 40 mg om aftenen.
lægemidlet bør tages en gang – om aftenen. den maksimalt tilladte dosis – er 80 mg. det er tilladt at ændre doseringen, men på fire uger interval alene. stoffet begynder at arbejde i tilfælde af regelmæssig modtagelse inden for to uger, og dermed den maksimale effekt er opnået enighed om 4-6 uger af indtaget. med regelmæssig indtagelse af kolesterol i blodet kommer til det normale.
indikationer for Zocor brug
Zocor er indiceret til patienter med høj risiko for CAD, for eksempel mennesker med diabetes patienter, der havde et slagtilfælde eller en anden cerebrovaskulær sygdom wholesale jerseys og perifer karsygdom. stoffet er også effektiv for mennesker med udviklet koronararteriesygdom. Zocor gør:

  • nedsætter risikoen for dødelige tilfælde i CAD (koronar arterie wholesale mlb jerseys sygdom);
  • nedsætter risikoen for forekomst af alvorlig koronar-kar-sygdomme, herunder myokardieinfarkt, slagtilfælde eller koronar død;
  • reducerer nødvendigheden af kirurgi til at genoprette koronare blodgennemstrømning, som for eksempel: perkutan transluminal koronar angioplastik og koronararterie bypass operation;
  • reducerer sandsynligheden for, at du måske har brug for en operation for at normalisere den perifere blodgennemstrømning og andre former for ikke-koronar revaskularisering;
  • reducerer risikoen for angina angreb;

Zocor Guest er effektiv til behandling af hyperkolesterolæmi så godt. stoffet er brugt som supplerende midler sammen med speciel kost og fysiske øvelser i tilfælde, hvor ikke-medicinske metoder er ikke effektive nok. Zocor anbefales til patienter med diabetes til at reducere risikoen for mulige komplikationer.
Zocor kontraindikationer
Zocor er ikke tilladt for patienter med svær leverdysfunktion, og også for dem, hvis plasma-transaminaser niveau er steget. stoffet er også forbudt at gravide og ammende kvinder samt personer med overfølsomhed over for stoffet komponenter. Vær forsigtig, mens De tager Zocor, hvis du lider af leverinsufficiens og alkoholisme, eller hvis du misbruger alkohol drinks før starten af ​​Zocor behandlingsforløbet.
Du bør holde pause modtagelse af Zocor, hvis du har en operation inden for de næste tre dage, eller hvis dit plasma transaminaser niveau er tre gange højere end normen.
Zocor og andre rusmidler interaktion
effektiviteten af ​​Zocor stigninger i tilfælde af blanding med galdesyrebindende lægemidler. er det nødvendigt at sænke dosis af Zocor eller helt stoppe med at tage det i tilfælde af at du tager indirekte antikoagulanter af følgende lægemidler: ketocanazole, immunosuppressiva, cytostatika, itraconazol, erythromycin, fibrater, clarithromycin, høje doser af niacin, colestipol, proteasehæmmere, cholestyramin , amiodaron og verapamil.
Zocor bivirkninger
i almindelighed, er Zocor tåles af de fleste af patienterne. Således er det kun 2% af eksaminanderne gik ud af kliniske studier på grund af stærkt udtalte bivirkninger. bivirkninger og reaktioner er midlertidige, så du bør besøge en læge i tilfælde af deres udseende.
Bemærk, at stoffet kan give mulige bivirkninger, som: svimmelhed, gulsot hovedpine, perifer neuropati, asteni, gigt, eosinofili, søvnløshed, lysfølsomhed, øget aktivitet af levertransaminaser og alkalisk fosfatase (AP), krampeanfald, trombocytopeni, dyspepsi, artralgi, rabdomiolisis, alopeci, angioødem, hud hyperæmi, forringet smagsoplevelser, hepatitis, vaskulitis, myopati, styrke falde, feber, takykardi, lupus-lignende syndrom, rødmen i ansigtet, akut pancreatitis, paræstesi, tågesyn, muskelsmerter, myasthenia gravis, polymialgia rheumatica, forøget blodsænkning, nældefeber, åndenød, udslæt, kløe, blodmangel og akut nyresvigt.
hvordan Zocor handle?
Det aktive indholdsstof i Zocor – refererer til gruppen af ​​lipid-sænkende medicin. det er en inaktiv lakton, reagerer med vand i kroppen. således, i denne forandrede form, hæmmer det aktive stof virkningen af ​​HMG-CoA reduktase, som igen er ansvarlig for kolesterol syntese. som følge heraf reduceret Zocor niveauet af kolesterol i blodet, uden at forårsage ophobning af potentielt toksiske steroler i kroppen.
Hvorfor skal folk køber Zocor?
stoffet hjælper til patienter med koronar hjertesygdom, nemlig:

  • sænker døden tilfælde;
  • reducerer risikoen for koronar død, effektiv i forebyggelse af myokardieinfarkt;
  • Det er et perfekt forebyggende middel til slagtilfælde og midlertidig cerebral cirkulation brud;
  • sænker nødvendigheden af kirurgi, især kirurgi for at genoprette den koronare blodgennemstrømning;
  • effektivt bremser udvikling og forværring af koronar aterosklerose;

Zocor effektivt nedsætter hastigheden af ​​LDL-kolesterol og kolesterol generelt i patienter med hyperkolesterolæmi. lægemidlet er effektivt, når ingen andre ikke-medicinske midler. Zocor kan nedsætte kolesterol i blodet indlagte med hypertriglyceridæmi og blandet hyperkolesterolæmi.
hvor og hvordan kan folk køber Zocor?
du kan køb Zocor i farmaci under lægens recept. ringe til en læge, før du vil købe Zocor. Kun en læge kan hjælpe dig med at justere den rigtige dosering og definere mulige risici for narkotika-indtagelse. Men hvis du har nogle grunde (høj pris, mangel på stoffet i lageret, køer, etc.) ikke ønsker at købe Zocor i farmaci, så du kan bestille Zocor online. Du kan også For Zocor online uden recept så godt, men vi anbefaler dig at bruge lægens konsultation først. For Zocor online giver dig mange fordele. først og fremmest, det er lav pris. For Zocor online uden enorme margener,. Da markedet for online apoteker alt arbejde uden mellemled eller distributører dette faktum faktisk tillader at sænke prisen for narkotika.
For det andet er det sparer tid. du kan For Zocor online uden at forlade dit hjem. bare udfylde en lille ansøgningsskema, vælge passende dosis ordineret af din læge. Du behøver ikke at gå nogen steder, kan du bestille Zocor online sidder på din behagelig stol. vores Currier service vil levere stof til dit hjem.
ikke flere køer og udmattende ransagninger af Zocor online på almindelige købmænd. og endelig, når du bestiller Zocor online – du vil få høj kvalitet godkendt produkt. vi samarbejder med sikker leverandører, og vi sværger ved vores omdømme, at vores cheap Cleveland Browns jerseys medicin er de bedste.
millioner af mennesker fra hele verden, købe medicin online . slutte sig til dem også, da køb Zocor online – Det er rentabel og praktisk. du kan For Zocor online og derefter vælge den passende betaling og levering af Zocor stof. vores online apotek tilbyder kun kvalitative produkter, plus vores leveringsservice er meget pålidelige. vil du glemme alt om byens købmænd, ved at bruge vores hjemmeside!

tags: køb Zocor ingen recept, købe Zocor online, køb Zocor 20mg, købe Zocor 40 mg uden perscription, købe Zocor billigt, køb Zocor generisk, køb Zocor ingen rx, køb Zocor orden, købe Zocor natten over.