køb norplant online

mærkenavn: norplant
internationalt navn af et aktivt stof: levonorgestrel (syntetisk steroid hormon – gestagen)
lægemiddelform af norplant: implantat (silikone kapsler)
Farmakoterapeutisk gruppe: hormonelle præventionsmidler
FDA-godkendelse dato: december 10, 1990
registreringskode (FDA): 019897


indikationer for norplant brug

 • norplant implantat bruges til prævention, herunder akut hormonel prævention og post-abort prævention.
 • norplant implantater til prævention

kontraindikationer
norplant præventionsmiddel er kontraindiceret til prævention i:

 • graviditet;
 • kronisk leversygdom (fedtlever, hepatitis, skrumpelever, osv.);
 • brystkræft (herunder godartet svulst i mælkekirtlen);
 • trombose;
 • unormal vaginal blødning;

applikation-modus og dosering af norplant

 • 6 norplant silicone-coatede norplant kapsler er implanteret subkutant (skulder) i de første 5-7 dage af menstruationscyklus, og i 6-8 uger efter fødslen eller umiddelbart efter aborten.
 • efter implantation af norplant kapsler, bør man undgå enhver form for pres på implantation området. er det også anbefales at undgå kontakt norplant implantat med vand.
 • en silikone norplant kapsel indeholder 36 mg af et aktivt stof levonorgestrel, således den samlede dosis af norplant præventionsmiddel 216mg.
 • de første 2-3 måneder efter subkutan implantation af norplant kapsler, frigivelse sats af det aktive stof levonorgestrel i bløde væv og dets videre optagelse i den systemiske cirkulation – er 76-80 mikrogram / ​​dag.
 • i 2-3 måneder efter norplant implantation, frigivelse sats af det aktive stof aftager gradvist, ved udgangen af det første år – det er 32-34 mikrogram / ​​dag.
 • i de næste 4 år, er udgivelsen på norplant aktive stof, der ikke ændres væsentligt. den forbliver stabil (32-34 mikrogram / ​​dag) – optimal for prævention.
 • I betragtning af at det aktive stof levonorgestrel gradvist frigives inden for 5 år efter subkutan implantation, varigheden af denne type prævention er også 5 år.

Hvad er fordelene ved norplant over p-piller?

 • norplant har høje præventive effekt (99,5%), idet den anden af effektivitet, når det kvindelige sterilisering (100%)
 • betragtning af, at norplant implantater frigiver det aktive stof levonorgestrel 24 timer i døgnet, kan en kvinde være seksuelt aktiv, når hun vil have (spontant), uden at planlægge et samleje.
 • norplant kapsler giver sikker prævention allerede 24 timer efter implantation. på samme tid, kommer fuldstændig helbredelse af forplantningsfunktionen i 4-6 uger efter fjernelsen af norplant implantater.
 • norplant implantater påvirker ikke endokrine (hormonelle) funktioner af den kvindelige krop, da det aktive stof levonorgestrel er udgivet i minimale doser. (Minimal daglig dosis af orale piller levonorgestrel – 750 mcg, men i tilfælde af nødprævention -. Dosis af levonorgestrel øges op til 1500 mikrogram / ​​dag).
 • norplant prævention har en høj farmakologisk sikkerhed, hvilket er grunden til norplant kapsler kan implanteres under amning periode.
 • svangerskabsforebyggende implantat norplant kan bruges af kvinder med hjerte-kar-problemer (i tilfælde af manglende hæmodynamiske forstyrrelser), diabetes (inklusive tilknyttede fedme), såvel som kvinder-rygere, som brugen af kombineret prævention – er kontraindiceret.

norplant ulemper
Den største ulempe ved denne fødsel kontrol metode er, at implantation af norplant kapsler og fjerne dem fra under huden ikke kan udføres uafhængigt. altså, man har til at besøge en læge med henblik på at implantatet norplant kapsler.
ganske høje pris på norplant implantater også betragtes som en af ​​ulemperne ved denne prævention metode. Men når du sammenligner omkostningerne ved p-piller i 5 år og engangs køb af 6 kapsler af norplant, vil du se forskellen. selvfølgelig, det norplant kapslerne er meget rentable end andre p-piller. norplant er billigere, selv inklusive den professionelle lægelige ydelser til implantat norplant kapsler.
hvordan norplant implantat hjælpe til at kontrollere fødslen?
fødselskontrol metode ved hjælp af norplant implantat – er baseret på evnen af ​​den aktive ingrediens levonorgestrel at hæmme gonadotrope hypofyse funktion (som regulerer frigivelsen af ​​luteiniserende og follikel-stimulerende hormoner).
efter implantation af norplant kapsler, skal du starte det aktive stof levonorgestrel undertrykker aktiviteten af ​​seksuelle kirtler, der afgiver luteiniserende og follikel-stimulerende hormoner. på en sådan måde, forstyrrer det aktive stof processen med ovule modning og dannelse af det gule legeme i æggestokken, med andre ord – processen med befrugtning.
levonorgestrel ikke bare forstyrrer processen med befrugtningen, men også øger viskositeten af ​​cervikal slim, og dermed hindre den frie bevægelighed for sædcellerne gennem livmoderen til æggelederne og æggestokke.
norplant bivirkninger

 • norplant bivirkninger er de samme som i p-piller, men udtrykte mere lidt siden norplant prævention forårsager ingen voldsomme ændringer af hormonelle balance i kroppen.
 • de første 2-3 uger efter implantation af norplant kapsler, kan være ledsaget af svimmelhed, hovedpine, kvalme, angst og moderat vægtøgning.
 • de første 3-4 måneder efter norplant implantation, kan menstruationscyklus forandring. Det kan omfatte: den øgede varighed af menstruationscyklus eller blødning mellem to cyklusser.
 • stadig har disse bivirkninger, som ikke forårsage uoprettelige negative virkninger for det reproduktive system, og derfor ikke kræver øjeblikkelig ophør af prævention.
 • Hvis der er en betændelse i det område af norplant implantation, samt i tilfælde af at disse implantater forårsage følelsesmæssig eller fysisk ubehag – kvinde bør konsultere en professionel læge.

hvor man kan købe billige norplant implantater?
Hvis du ønsker at Køb norplant implantater, men det hormonelle præventionsmiddel er for dyrt i din lokale apoteker, kan du Køb norplant online, ved at placere ordre på levering af norplant svangerskabsforebyggende på online-apotek.
kombineret med udgifterne til posttjenester, selv da prisen på norplant på online-apotek – Er meget lavere. derfor, når bestilling norplant online, kan du spare både penge og tid.
under hensyntagen til, at du kan Køb norplant online ud af ethvert hjørne af verden, får du også nogle særlige recept sammen med norplant kapsler. recepten er nødvendig for en sikker og nem indgangen norplant gennem zonen af toldkontrol.
Sådan bestiller norplant online?
til Køb norplant uden recept, du behøver ingen ansøgningsskemaer at udfylde eller nogen spørgsmål at besvare. men hvis du har nogle spørgsmål, før du køber norplant online – kan du sende dem til vores online-apotek. online apotek høring er helt gratis, idet der ikke obligatorisk for dine indkøb af norplant uden recept.
hvis du har brug for Køb norplant online og få dækket omkostningerne for de posttjenester, vil du få mulighed for at få en rabat for norplant præventionsmiddel. Bemærk venligst: størrelsen af en rabat afhænger af antallet af norplant implantater du har i sinde at bestille.
de detaljerede oplysninger om, hvordan man Køb norplant online på discount pris og få recept på norplant implantater – kan du finde ud fra vores online-apotek. Du kan kontakte online-apotek på nogen måde bekvemt (kontakt os).

tags: norplant online, norplant uden recept, norplant England, norplant ulemper, norplant implantat, norplant anmeldelser, norplant bivirkninger, norplant retssag, norplant præventionsmiddel.