køb xenical online

Xenical (orlistat) 120 mg

mærkenavn: Xenical
internationale generiske navn på et aktivt stof: orlistat
producent af Xenical: Hoffman-La Roche Ltd (Schweiz)
FDA-godkendelse dato: April 23, 1999
registreringskode (FDA): 020766
dosering form af Xenical: mundtlige kapsler
koncentrationen af det aktive stof orlistat i 1 pille af Xenical: 120 mg


Farmakoterapeutisk klassifikation af Xenical: gastrointestinal lipase-inhibitor.
Xenical 120mg: indikationer

 • Xenical medicin er ordineret til behandling af fedme, herunder tilfælde med overdreven kropsmasse (BMI> 28 kg / m), der er forbundet med kardiovaskulære risikofaktorer.
 • inden for fedme behandling hos patienter med diabetes type II, er Xenical medicin, som anvendes i kombination med diæt med lavt kalorieindhold og hypoglykæmiske lægemidler (metformin, insulin, met glitazon, eller sulfanylurea derivater).

Xenical 120mg: kontraindikationer

 • kapsler Xenical 120 mg er kontraindiceret til at bruge af patienter med arvelig eller erhvervet malabsorption syndrom, som er karakteriseret ved forstyrret optagelsen af næringsstoffer fra mave-organer.
 • brug af kapsler Xenical 120mg bør stoppes i tilfælde af allergisk reaktion over for det aktive indholdsstof – orlistat.

farmakologiske egenskaber af Xenical medicin
Xenical hæmmer aktiviteten af ​​gastrisk gære kaldet lipase i lumen af ​​maven og tyndtarmen, og dermed deaktivere evne lipase til at nedbryde fedt. Bemærk: lipase normalt nedbryder fedtstoffer i mindre molekylære forbindelser, som igen kommer ind i kroppen i form af mættet og flerumættet fedt syrer (triglycerider).
betragtning af, at vores krop ikke kan fordøje den unsplit triglycerider, er fedt syrer ikke er involveret i metaboliske processer. derfor fordøje sats af næringsstoffer – er faldet, hvilket i sidste ende fører til en reduktion af kropsmasse.
hvis vi taler om farmakologiske effekt af Xenical uden brug af særlige medicinske termer, kan vi sige, at –

“Xenical medicin forhindrer fordøjelsen af fedtstoffer, trænge ind i vores krop sammen med mad, og derved bidrager til at fjerne fedt fra kroppen uændret (unsplit).”

det unikke ved Xenical er det, online at dets terapeutiske virkning ikke indebærer absorptionen af ​​det aktive stof i blodet, der finder sted netop i mave-tarmkanalen.
Det er derfor Xenical medicin kan ordineres til behandling af fedme forbundet med kardiovaskulære risikofaktorer. denne henviser også til behandling af fedme hos børn og ældre mennesker.
Xenical bivirkninger
start af behandling af fedme, bemærke, at det er konstateret en øget mængde af fedt i fæces i 24-36 timer efter den første indtagelse af Xenical venligst.
konsekvenserne af en sådan regel øget Dacia’s mængde af ikke-fordøjet fedt i fæces – kan forårsage: stærk flatulens, abdominal udspilning, diarré og hyppige udskillelse af afføring fra endetarmen.
det er næsten umuligt at undgå disse Xenical bivirkninger, da deres forekomst er forbundet med udskillelsen af ​​overdreven unsplit fedt ud af kroppen. for at mindske bivirkninger af Xenical – det anbefales at begrænse forbruget k?b af fedtholdige fødevarer.
den anbefalede dosis af Xenical

 • enkelt dosis af Xenical er 120 mg (1 kapsel Xenical 120 mg).
 • kapsler Xenical 120mg anbefales at tage før måltiderne, med mad eller senest 1 time efter måltiderne (men ikke mere end 3 kapsler Xenical 120 mg per dag).
 • men du kan springe Xenical dosis, hvis lav-kalorie fødevare indeholder små mængder af fedt, eller hvis du sprang det sidste måltid.
 • 3 kapsler Xenical 120mg – det er den optimale daglige dosis Xenical. den øgede doser ikke styrker terapeutisk effekt.
 • patienter med hjerte-kar-problemer, nyre-eller leversygdom samt patienter med højere alder – kræver ingen Xenical dosisjustering.
 • hvis behovet for at foretage behandling af fedme hos børn – kapsler Xenical 120mg skal ordineres af professionelle ernæringsekspert alene.
 • i henhold til kliniske forsøg, var der ingen reproduktionstoksicitet af orlistat afsløret. Alligevel er der ingen optegnelser om brug af Xenical 120 mg under graviditet.
 • hvis behovet for at foretage behandlingen i post-fødsel periode, anbefales det at overføre den nyfødte baby til sutteflaske, før Xenical 120mg behandlingsforløb.

Xenical lægemiddelinteraktioner

 • betragtning af, at kropsmasse fald fører til bedre stofskifte og kompensation for kulhydratmetabolismen, patienter med diabetes type II, der tager Xenical 120mg – kan være nødvendigt at nedsætte dosis af hypoglykæmiske lægemidler.
 • lang tids brug af Xenical 120 mg kapsler (som er over 6 måneder) kan krænke absorptionen af fedtopløselige vitaminer (A, d, e, f, k). i tilfælde er man nødt til at kombinere brugen af multivitaminer og kapsler Xenical 120mg, er det bedre at tage fedtopløselige multivitaminer i ikke mindre end 2 timer efter indtagelse af Xenical dosis (før søvn anbefales).
 • med samtidig brug af Xenical 120 mg kapsler og immunosuppressive stof ciclosporin, koncentrationen af cyclosporin i blodet plasma – falder.

hvad er forskellen mellem Xenical og generiske Xenical?
generiske Xenical er biofarmaceutisk analog af mærket Xenical, på grund af ens koncentration af orlistat (det aktive stof) i både – 1 kapsel af generiske Xenical og 1 kapsel mærket Xenical.
generiske Xenical og mærke Xenical har samme farmakologiske egenskaber. Derfor er disse lægemidler tages i lige store doser og forårsage lige effekter.
mærke Xenical adskiller sig fra generiske Xenical kun af produktionsvirksomhed, originalt design af pakningen, farve og form af kapsler og selvfølgelig prisen. Prisen for Xenical generisk – afhænger først og fremmest på udviklingen af ​​konjunktur faktorer af regionale markeder for lægemidler.
som regel, er udgifterne til generiske Xenical meget lavere end mærke Xenical, på grund af den manglende mangemillion investeringer i deres reklamer. som en kendsgerning, er det kun den manglende markedsføring investeringer en positiv indflydelse på kostpris af generiske Xenical, der i sidste ende gør at købe generiske Xenical mere tilgængelig for mennesker med lav indkomst og midterste lønninger.
Hvis du ønsker at Køb billige generiske Xenical, så du køber det i enhver almindelig apotek, men kun under nogle andre handelsnavne:

alli, alphastat, deltastate, passer 120; obelit, orlica, orlical, orlist, oroslim; orlistat wholesale nba jerseys kapsler 120 mg, orsoten, reeshape, slanke-safe, venustat ®, vyfat, xenistat, Zeny, zerolip og zinocol.

når købe billige generiske Xenical, skal du være opmærksom på mængden af det aktive stof (orlistat) i én kapsel. koncentrationen af det aktive stof orlistat i én kapsel Xenical peger i “mg” kun på emballagen eller på blister med kapsler.

1 kapsel Xenical 120mg (af Roche) – svarende til 1 kapsel generiske Xenical 120mg

Hvor kan jeg købe Xenical 120mg?
når du vil Køb Xenical 120mg men kan ikke finde dette stof på apoteker i din hjemby – du kan købe Xenical online ved en kendelse af Xenical 120 mg kapsler levering fra online-apotek. under hensyntagen til, at online-apotek giver dig mulighed for at købe Xenical online fra hvilket som helst land, hvor du bor, sammen med det stof, du kan også modtage recept med posten. Som du måske ved denne form for recept vil lette passagen af Xenical 120mg gennem toldkontrol.
men hvis du ønsker at spare penge, når købe Xenical online – Har du mulighed for at få rabat, hvis størrelse afhænger af antallet af kapsler Xenical 120 mg du bestiller. købe Xenical online på discount priser, kan du reducere omkostningerne til én kapsel Xenical 120mg, og derved at sænke omkostningerne for hele behandlingsforløbet af fedme.
online-apotek , kan du For billige Xenical ingen recept og bruger også en høring af online-apotek, der er fastsat helt gratis til alle besøgende. Således kan du få en gratis online konsultation og få mere information om hvordan du køber Xenical online ingen recept på discount pris – via telefon (hotline), live chat eller ved at stille dine spørgsmål wholesale jerseys i e-mail.

Tags: køb Xenical billige, Køb Xenical billige online, køb Xenical online, køb Xenical online billige rabattilbud Xenical online, Køb Xenical 120mg, købe Xenical slankepiller.